loader image
Podatki o podjetju, ki upravlja s spletno trgovino Drill.si:

KOMORA Andrej Bučar s.p.
Kajuhova ulica 2, 6310 Izola
Davčna številka: 94120722
TRR: SI56 6100 0002 7146 088
Telefon: +386 69 646 143
E-mail: info@drill.si

S Spletno trgovino Drill.si dar upravlja podjetje KOMORA Andrej Bučar s.p. (v nadaljevanju ponudnik ali KOMORA). Z uporabo Spletne trgovine Drill.si se strinjate z vsemi spodaj navedenimi pogoji.

Jezik, v katerem se sklene pogodba, je slovenščina.

 

Načini plačila

Kupec lahko izbira med naslednjimi načini plačila:

– s plačilom po povzetju.

 

Dostava

Izdelki na zalogi bodo dostavljeni v roku 14 delovnih dni od dneva plačila. Če naročenih artiklov trenutno ni na zalogi, ponudnik kupca o predvidenem datumu dobave oziroma dostave obvesti naknadno po elektronski pošti ali telefonu.

Ponudnik si pridržuje pravico do zaračunavanja stroškov dostave, ki znašajo 4 EUR na celoten znesek naročila, če skupna vrednost prodanih izdelkov ne presega 100,00 EUR.

Dostavo vrši kurirska služba Pošta Slovenije.

 

Cena

Cene so predstavljene kot redne cene in so priporočene prodajne cene proizvajalca oziroma uvoznika ali cene, ki jih ponudnik sam oblikuje. Vse cene v spletni trgovini so izražene v evrih (€).

Cene veljajo v trenutku oddaje naročila in nimajo vnaprej določene veljavnosti.
Cene veljajo v primeru plačila z zgoraj navedenimi načini plačila, pod zgoraj navedenimi pogoji.

Ponudnik se trudi zagotoviti najbolj ažurne in točne podatke, vendar se lahko zgodi, da je podatek o ceni napačen. V tem primeru ali če se cena artikla spremeni med obdelavo naročila, bo ponudnik kupcu ponudil rešitev, ki bo v zadovoljstvo obeh pogodbenih strank.

Ponudnik ima pravico do zaračunavanja stroškov dostave, ki se zaračunajo glede na način plačila in višino končnega zneska naročila.

V trenutku, ko kupec potrdi naročilo je kupoprodajna pogodba med ponudnikom in kupcem sklenjena in od tega trenutka dalje so vse cene in drugi pogoji fiksirani in veljajo tako za ponudnika kot za kupca. 

Kupoprodajna pogodba (t.j. prvo elektronsko sporočilo o statusu naročila) je v elektronski obliki shranjena na strežniku ponudnika in je potrošnikom na voljo na njihovo pisno zahtevo. 

 

Pravica potrošnika do odstopa od pogodbe

Potrošnik ima pravico do odstopa od pogodbe v 14 dneh od prevzema blaga. Za to mu ni potrebno navajati razloga. V tem času mora podjetju na kontaktni e-naslov (info@drill.si) nedvoumno sporočiti, da odstopa od pogodbe, ne da bi mu bilo treba navesti razlog za svojo odločitev. Strošek vračila blaga bremeni potrošnika. Blago je treba vrniti ponudniku najkasneje v roku 14 dni od oddanega sporočila o odstopu od pogodbe (nakupa) na naslov: KOMORA Andrej Bučar s.p., Kajuhova ulica 2, 6310 Izola

Vrnjeno blago mora biti nepoškodovano, v nespremenjeni količini in v pripadajoči – nepoškodovani embalaži. Poleg vrnjenega izdelka naj kupec priloži kopijo računa in številko njegovega transakcijskega računa. Vračilo vplačanega zneska bo izvedeno takoj, ko bo to mogoče oziroma najkasneje 14 dni od prejema sporočila o odstopu od pogodbe. Vračila plačil vršimo na TRR kupca, na TRR se vrne le vplačani znesek.


Garancija

Garancija velja za artikle, pri katerih je to navedeno na garancijskem listu ali računu. Garancija je veljavna ob upoštevanju navodil na garancijskem listu ter ob predložitvi računa. Garancijski roki so navedeni na garancijskem listu ali na računu. Informacija o garanciji je navedena tudi v opisu artikla.

 

Stvarna napaka

Napaka je stvarna:

– če izdelek nima lastnosti, ki so potrebne za njeno normalno rabo ali za promet;

– če izdelek nima lastnosti, ki so potrebne za posebno rabo, za katero ga kupec kupuje, ki pa je bila prodajalcu znana oziroma bi mu morala biti znana;

– če izdelek nima lastnosti in odlik, ki so bile izrecno ali molče dogovorjene oziroma predpisane;

– če je prodajalec izročil izdelek, ki se ne ujema z vzorcem ali modelom, razen če je bil vzorec ali model pokazan le zaradi obvestila.

Ponudnik nosi odgovornost za stvarne napake na blagu, ki se pokažejo v dveh letih od prevzema blaga.

Potrošnik lahko uveljavlja svoje pravice iz naslova stvarne napake, če o napaki obvesti prodajalca v roku dveh mesecev od dneva, ko je bila napaka odkrita. Potrošnik mora v obvestilu o napaki natančneje opisati napako in prodajalcu omogočiti, da stvar pregleda. Ponudnik ne odgovarja za stvarne napake na blagu, ki se pokažejo potem, ko mineta dve leti, odkar je bila stvar izročena.

Potrošnik, ki je pravilno obvestil ponudnika o napaki, ima pravico od prodajalca zahtevati, da:

– odpravi napako na blagu ali

– vrne del plačanega zneska v sorazmerju z napako ali

– blago z napako zamenja z novim brezhibnim blagom ali

– vrne plačani znesek.

Ponudnik bo pisno odgovoril potrošniku na zahtevo najpozneje v osmih dneh po njenem prejemu.

Pravico do uveljavljanja stvarne napake na artiklu natančneje urejajo določila zakona o varstvu potrošnikov. 

 

Preklic naročila

Ponudnik se trudi naročila obdelati hitro in s tem zagotoviti čim hitrejšo dostavo naročenih artiklov. Če uporabnik želi preklicati svoje naročilo, naj to stori v najkrajšem možnem času in to sporoči telefonsko (+386 69 646 143) ali po elektronski pošti (info@drill.si).

V primeru, da je bilo naročilo že oddano dostavni službi, preklic naročila ni več možen.

 

Varovanje osebnih podatkov

Ponudnik je v skladu z Zakonom o varstvu osebnih podatkov (ZVOP-1-UPB1) in Splošno uredbo EU o varstvu osebnih podatkov (GDPR), ki je stopila v veljavo 25. maja 2018, zavezan k varovanju osebnih podatkov svojih uporabnikov.

Ponudnik za nedoločen čas hrani pridobljene osebne podatke vseh registriranih uporabnikov Spletne trgovine Drill.si.

Ponudnik bo osebne podatke uporabil izključno za potrebe izpolnitve naročila (pošiljanje računov in druga potrebna komunikacija v zvezi z naročilom) ter za:
– beleženje rezultatov Spletne trgovine Drill.si,
– izboljšanje izdelkov in storitve,
– neposredno trženje prek elektronske pošte (obveščanje o novostih in zanimivostih, promocijskih aktivnostih, nagradnih igrah, dogodkih),
– spremljanje uporabnikovega nakupnega obnašanja na podlagi preteklih aktivnosti ter za avtomatizirano in neavtomatizirano obdelavo in prejemanje sporočil in ugodnosti, ki bodo namenjene in prilagojene uporabniku.

Upravitelj Spletne trgovine Drill.si podatkov o uporabnikih v nobenem primeru ne bo predal nepooblaščenim osebam. Dostavni službi se zaupa le naslov za dostavo in kontaktna telefonska številka (če v času dostave uporabnik oziroma kupec na naslovu ne bo dosegljiv).

Za točnost podatkov, ki jih vnese uporabnik, ne odgovarjamo.

 

Izjemno razkritje osebnih podatkov

Podatki, ki se zbirajo in obdelujejo v Spletni trgovini Drill.si, bodo razkriti le, če je taka obveznost določena v zakonu ali v dobri veri, da je tako ukrepanje potrebno za postopke pred sodišči ali drugimi državnimi organi ter za zaščito in uresničevanje zakonitih interesov Spletne trgovine Drill.si.

 

Varstvo otrok

Oglasna sporočila bodo jasno razvidna (upoštevajoč starost) in jasno ločena od iger in tekmovanj. Vsaka komunikacija, namenjena otrokom, bo primerna njihovi starosti in ne bo izkoriščala zaupljivosti otrok, pomanjkanja izkušenj ali občutka lojalnosti.

Ponudnik ne sme sprejemati naročila od nekoga, za katerega ve ali sumi, da je otrok, ne da bi za to imel izrecno dovoljenje njegovih staršev ali skrbnikov.

Ponudnik brez izrecnega dovoljenja njegovih staršev ali skrbnikov ne sme sprejemati kakršnihkoli osebnih podatkov, ki zadevajo otroke. Prav tako ponudnik tretji osebi ne sme izdajati podatkov, sprejetih od otrok, izjema so starši oziroma skrbniki.

Ponudnik ne sme ponujati prostega dostopa do izdelkov ali storitev, ki so škodljive za otroke.

 

Odveza odgovornosti

Ponudnik se po svojih najboljših močeh trudi zagotoviti ažurnost in pravilnost podatkov, ki so objavljeni na njegovih straneh. Kljub temu se lahko lastnosti artiklov, rok dobave ali cena spremenijo tako hitro, da ponudnik ne uspe popraviti podatkov na spletnih straneh. V takem primeru bo ponudnik kupca obvestil o spremembah in mu omogočil odstop od naročila ali zamenjavo naročenega artikla.

Ponudnik si pridržuje pravico, da pogoje poslovanja spremeni kadarkoli in na kakršenkoli način, ne glede na razlog in brez predhodnega opozorila.

 

Pritožbe in spori

Ponudnik spoštuje veljavno zakonodajo o varstvu potrošnikov. Prav tako po najboljših močeh izpolnjuje svojo dolžnost za vzpostavitev učinkovitega sistema obravnavanja pritožb. Ponudnik določi osebo, s katero se, v primeru težav, kupec lahko poveže telefonsko (+386 69 646 143) ali po elektronski pošti (info@drill.si). Postopek zagotavlja zaupnost obravnave pritožbe. Ponudnik v primeru pritožb deluje v smeri sporazumnega razreševanja sporov.

V skladu z zakonskimi normativi ponudnik ne priznava nobenega izvajalca izvensodnega reševanja potrošniških sporov (IRPS) kot pristojnega za reševanje potrošniškega spora, ki ga potrošnik lahko sproži v skladu z Zakonom o izvensodnem reševanju potrošniških sporov (ZIsRPS).

Ponudnik v splošnih pogojih poslovanja objavlja elektronsko povezavo na platformo za spletno reševanje potrošniških sporov (SRPS). Dostopna je tukaj (https://ec.europa.eu/consumers/odr/main/index.cfm?event=main.home2.show&lng=SL).

Navedena ureditev izhaja iz Zakona o izvensodnem reševanju potrošniških sporov, Uredbe (EU) št. 524/2013 Evropskega parlamenta in Sveta o spletnem reševanju potrošniških sporov ter spremembi Uredbe (ES) št. 2016/2004 in Direktive 2009/22/ES.

KOMORA Andrej Bučar s.p.

Back to Top

Iskanje izdelkov

Izdelek je bil dodan v košarico